Dofra

 

Dofra Foodtec

Al sinds 1959 is Dofra Foodtec actief als machinebouwer in de agro- en foodsector. De onderneming is specialist in de productie en verkoop van machines voor de verwerking van paprika’s, champignons, uien, aardappelen, bladgroenten, wortelen, citrusvruchten en augurken.

Door de jaren heen heeft Dofra Foodtec talloze succesvolle projecten in de agrosector en voedselverwerkende industrie gerealiseerd. Onder onze afnemers bevinden zich zowel kleine ondernemingen die voor de locale markt produceren alsook ondernemingen die hun producten wereldwijd afzetten.

Dofra Foodtec is wereldmarktleider in apparatuur voor het geautomatiseerd watergeven van champignons. Maar ook in de voedselverwerkende industrie mogen wij een groot aantal gerenommeerde bedrijven tot ons klantenbestand rekenen, zoals Del Monte, Heinz, Cela Vita en Domino’s Pizza’s. Ook ’s werelds grootste verwerkers van bijvoorbeeld uien en augurken maken gebruik van apparatuur die is ontwikkeld door Dofra Foodtec.

In het verleden heeft Dofra ook speciaal machines gemaakt voor buiten de voedselverwerkende industrie.

In samenwerking met Dofra en Kaltenbach Tools is er een koker bewerking centrum gebouwd. Profielen tot 6 meter lang, afmeting max. 150x150mm, worden onder verstek gezaagd en 4-zijdig geboord.

 
 

 

Koker bewerking centrum
Koker bewerking centrum
Detail boorunits
Detail boorunits
 
 
 
 
 
Sitemap