Novoferm

 

Novoferm Nederland B.V.

Novoferm Nederland BV is fabrikant en leverancier van kwaliteitsdeuren, voor de industriĆ«le en particuliere markt. In de praktijk komt dit neer op promotie, productie, verkoop, montage en aftersales van sectionaaldeuren, roldeuren, dockshelters en docklevellers, garagedeuren (sectionaaldeuren, kanteldeuren en openslaande deuren voor de garage), multifunctionele loopdeuren, deurkozijnen, vlieringtrappen en dakluiken. Hiermee is Novoferm een one-stop-shop-supplier, oftewel complete dienstverlening binnen een bedrijf. 

Vanuit vestigingen in Waardenburg, Roermond en Almelo realiseert Novoferm de ontwikkeling, productie en verkoop van bovengenoemde producten. Via een dealerorganisatie en zusterbedrijven in nagenoeg alle Europese landen vinden de producten hun weg naar de buitenlandse klanten. Bij Novoferm Nederland BV zijn rond de 250 medewerkers werkzaam.

Ik heb jarenlang bij Novoferm gewerkt en heb de Technische Dienst, de productiemiddelen, de diverse productie vestigingen en producten mee mogen ontwikkelen. 

Ook nu nog verzorgd MDR technisch advies voor Novoferm veel van de aanpassingen voor alle productie machines en werk ik mee aan de verbetering van de bestaande producten en productiemachines.

 
 

 

Novoferm Industriedeuren
Novoferm Industriedeuren
Novoferm Tocht- en snelroldeuren
Novoferm Tocht- en snelroldeuren
Novoferm Garagedeuren
Novoferm Garagedeuren
Novoferm Laad Lossystemen
Novoferm Laad Lossystemen
 
 
 
 
 
Sitemap