Wie is MDR

 

Michiel de Ruijter
Michiel de Ruijter

Na de middelbare opleiding werktuigbouw/fijnmechanische techniek bij de Koninklijke Marine heb ik diverse technische beroepen bekleed binnen het MKB. Hier is de passie voor techniek verder uitgebreid met trainingen en cursussen over techniek, besturingstechniek en management.

Bij Novoferm, een productiebedrijf van industriedeuren, ben ik begonnen als hoofd technische dienst en verantwoordelijk voor de continuïteit en uitbreiding van de productie. Bij deze onderneming ben ik doorgegroeid tot Productie Specialist. In deze functie was ik verantwoordelijk voor alle concepten, ontwikkelingen, aanpassingen en nieuwbouw, van het productieproces voor meerdere vestigingen. Hier was de grootste taak het begeleiden van de koppeling tussen Productie en R&D. Wat zijn de producten die we leveren en Hoe gaan we die maken. Daarnaast waren het opzetten en begeleiden van meerdere productievestigingen in Europa mooie opdrachten.

Begin 2002 heb ik succesvol de avondstudie Technische Bedrijfskunde bij Fontys Hogescholen in Eindhoven voltooid.

Begin 2005 is MDR technisch advies gestart. Als technisch adviseur ben ik gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van productieoptimalisatie, -mechanisering en –automatisering, het aanleveren van concepten voor productiemachines en bedrijfslay-out en ondersteuning bij productontwikkeling voor MKB productiebedrijven. Speciale kennis en ervaring is er in diverse assemblage technieken, productieflow en material handling.

Door actieve deelname in een groot netwerk van machinebouwers, specialisten en consultants kan een breed scala aan projecten worden uitgevoerd.

Heeft u plannen voor het veranderen of uitbreiden van uw productie capaciteit?
Heeft u ideeën om uw productieproces te veranderen?
Heeft u ideeën om uw product te veranderen?
Dan is MDR technisch advies uw partner om uw ideeën en plannen te realiseren.

 

LinkedIn

 
 
 
 
 
Sitemap